Winst in KNSBcup 4

Vandaag was de vierde KNSBcup van dit seizoen. We reden in Groningen over 1000 meter. Ik ging wel lekker en won zowel de heat als de halve finale. In de finale reed Koen voor me heel lastige lijnen maar in de voorlaatste bocht kon ik buitenom doorversnellen en als eerste de laatste bocht ingaan en finishen. Het is mijn tweede overwinning dit seizoen in de KNSBcup. Ook in Zoetermeer won ik over 1000 meter.

Daarna reden we de relay. We hadden een mooi team met René, Björn en Rosalie en maakten flink tempo. We waren op weg naar een mooie tijd toen er iemand in de kussens ging en die vielen bovenop hem. Toen werd de race opnieuw gestart en moesten we nog een deel opnieuw rijden. Dus geen tijd en dat was wel jammer.

Anke reed ook erg goed. Ze werd achtste in de B-divisie. Op de terugweg hebben we Chinees gehaald en dat hebben we in mijn huis opgegeten. Daarna zijn mijn ouders en Anke weer naar huis gegaan.

1 ping

  1. […] reed ook heel goed. Hij won alle ritten en dus deze wedstrijd, plus zijn relay. Ik ga deze week wat minder trainen omdat ik toetsweek […]

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.