Wethouder

Het eindexamen zit erop. Ik denk dat ik scheikunde gister wel goed gemaakt heb dus normaal gesproken ben ik wel geslaagd. Nu wachten op de echte uitslag.

Tweede pinksterdag zijn we na de ochtendtraining met een aantal shorttrackers uit onze ploeg naar de waterskibaan geweest. Bjorn, Roza, Adwin, René, Dylan en ik gingen alvast met de boot en mijn ouders en Anke kwamen met de auto. Iedereen heeft een stuk of twee skibeurten gedaan op waterskies, wakeboard of slalomski.  Het was een gezellige middag op deze warme dag.

Waterskibaan

Vanochtend heb ik getraind en vanmiddag ben ik op de racefiets naar huis gekomen. Vanavond kwam sportwethouder Peter van der Terp langs. Ik kreeg een bos bloemen en een waardebon vanwege zilver met de relay op het EK junioren in Roemenië. We hebben bijgepraat over studie en zo.

Straks gaan we voetbal kijken. Morgenvroeg ga ik weer met mijn vader mee tot Heerenveen om te trainen. Ik ga ook uitzoeken hoe het met rijles zit en volgende week hebben we een gesprek over een mogelijke studie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.