Voorbereidingen NK

We zijn nu in voorbereiding op het NK van 7 en 8 januari. Ik hoop dat er veel publiek komt kijken dus kom vooral naar Thialf! Het programma komt op www.schaatsen.nl en www.shorttrackonline.info. Het was een aparte week. Ik had vakantie van school maar we trainden wel gewoon en mijn ouders en zusje waren naar wintersport (foto mijn zusje www.ankeprinsen.nl op snowboard). Ik ben af en toe bij mijn opa en oma in Giethoorn geweest.

Anke snowboard

Er was ook de KSNB Schaatsweek. Daardoor hadden we alleen ’s ochtends ijs en dat was nog heel hard ook. De club en Friese selectie hadden helemaal geen ijs. Van mij hoeft zo’n Schaatsweek dus niet echt. Vanmiddag sloten we de trainingsweek af met 1000 meter trials. We reden in groepjes en ik reed 1:28,4. Dat geeft vertrouwen voor het NK!

Tot slot verwijs ik nog even naar mijn nominatie voor Sportman van het jaar van de Boom Pers in Meppel. U kunt nog steeds op mij stemmen door te mailen via de volgende link: KLIK HIER EN VERZEND. Alvast bedankt!

1 reactie

1 ping

  1. Das FF lekker Mark. Alleen achter gelaten in Nederland. Maar je zal het nog wel inhalen dat snowboarden. Succes met de voorbereidingen voor het NK man…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.