Verhuisd

De laatste paar weken heb ik mijzelf verhuisd. Ik woon nu in een woning die door het CTO wordt gehuurd voor sporters. Er komen nog drie anders sporters bij in wonen maar ik weet nog niet wie dat zijn. Mijn ouders en zusje waren op vakantie in Texas en Alabama. Ik kon helaas niet mee omdat we vol in training zijn. De sport staat bij mij 100% voorop en dan moet je dit soort keuzes maken. Ik hoop ook via de sport op mooie plekken te komen.

Zomervakantie 2013

Ik heb mijn ouders en Anke naar Schiphol gebracht en weer opgehaald en tussendoor had ik de beschikking over de Toyota Avensis. Ik kon dus mooi elke keer wat verhuizen. Op Marktplaats had ik een mooie kast gevonden en ook die staat nu op mijn kamer.

We trainen nu op de shorttrackbaan in het middelterrein van de grote hal. Nu het zo vreselijk warm is is het wat zacht ijs maar het lukt Thialf nog steeds om ons zomerijs te leveren. De discussie over de nieuwe topsportlocatie is de laatste tijd ook actueel. Voor mij is Thialf een mooie locatie. Misschien wordt het alsnog Thialf als ze het in Almere financieel niet rond kunnen krijgen. We zullen het zien. Ik vind het het belangrijkst dat wij straks goede faciliteiten hebben richting de Olympische Spelen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.