Van harte Van der Linde

Op dit moment bestaat Autobedrijf Toyota van der Linde in Steenwijk 40 jaar. Zij zijn een van de eerste leden van mijn Club van 100. Ik wil ze dan ook van harte feliciteren met het jubileum en dat ze ook in de toekomst maar veel mooie auto’s mogen verkopen! Ik hoop ook dat zij mij blijven ondersteunen richting de Olympische Spelen van 2018 en dat er nog meer mensen en bedrijven lid worden van de Club van 100.

Toyota van der Linde Steenwijk clubvan100

Sinds vorige week rijden we weer op zomerijs (langebaan) en zijn we weer volledig aan het trainen. Na een paar weken waarin ik veel thuis was, woon ik nu doordeweeks weer in Heerenveen. Het zijn na ongeveer drie jaar de laatste maanden bij mijn gastgezin waar ik altijd met veel plezier heb gewoond. Zij gaan echter na vele jaren stoppen met onderdak bieden aan jonge sporters dus krijg ik waarschijnlijk volgende maand via het CTO een appartement vlakbij Thialf.

Ondertussen zijn we aan het kijken welke studie ik volgend schooljaar op kan pakken. Ik wil in ieder geval iéts in mijn richting studeren naast het sporten. Omdat Werktuigbouw niet te combineren is, ben ik nu met steun van NOC*NSF bezig met een kortdurende opleiding “Duurzaam Produceren” aan de Open Universiteit. Voor de eerste module ben ik geslaagd met een 8,2 en het examen voor de tweede module is al aangevraagd. Daarna komt nog één module.

Vorige week heeft mijn vader meegedaan aan Alpe d’Huzes. Zijn team heeft ongeveer € 30.000 euro bijeen gefietst voor de strijd tegen kanker. Mijn moeder heeft het team helpen ondersteunen en is ook een keer de Alpe d’Huez omhoog gefietst. Het verslag hierover staat HIER, met ook links naar veel foto’s van andere deelnemers.

Vrijdag zijn mijn ouders weer thuis gekomen en zaterdag was het eindelijk weer eens mooi weer in een weekend zonder plannen. We zijn dus lekker wezen waterskiën op de Stille Belter in Wanneperveen. We hadden de GoPro voor op de slalomski bevestigd. Onderweg schoot de koppeling één keer los, maar toen hing hij aan het borgdraadje. Die opnamen staan ook in het filmpje:

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.