Trainingen weer begonnen

Na het WK in Moskou zijn we de rustweken in gegaan. In deze weken heb ik voor mezelf af en toe wat gefietst en een keer geskeelerd. Verder ben ik met Freya een lang weekend naar de Ardennen geweest (racefietsen mee) en heb ik veel aan school gedaan. Ik ben nu ongeveer weer bij met de rest van de eerstejaars werktuigbouw.

Vorig weekend heb ik op uitnodiging van Giant mee mogen rijden in de toertocht van de Amstel Gold Race. Een mooie tocht maar wel met pech. Ik was ongeveer drie kilometer onderweg toen er een auto tussen de fietsers reed. Toen ik deze aan het inhalen was, sloeg hij ineens linksaf. Ik probeerde nog te ontwijken maar kwam met mijn stuur tegen zijn spiegel en daarna ten val. Gelukkig op wat schaafplekken en een zere pols na geen letsel maar wel schade aan mijn nieuwe racefiets. Op dit moment maakt Lindenholz een schade-opgave die we dan bij de verzekering van de bestuurder gaan claimen. Deze man heeft me overigens na de aanrijding wel goed en vriendelijk geholpen. Ik hoop dat dit allemaal snel rond komt en tot die tijd fiets ik weer even op de racefiets van Anke. Mijn oude TREK heb ik al via Marktplaats verkocht. De AGR heb ik nog wel uit kunnen fietsen trouwens.

Mark inline training

Skeelerbaan Nijeveen. Foto door mijn vader (c) Hank Prinsen

Gisteren hebben we de eerste inline training gehad op de skeelerbaan van Nijeveen. Het was mooi weer en het ging wel weer aardig lekker. Ik hoop deze zomer een goede basis te leggen om in de winter weer een stap richting de top te maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.