Stichting Grote Broer

Vanwege mijn keuze voor de sport, moet ik het vrijwel zonder inkomen stellen. Ik heb geen studiebeurs omdat ik geen geschikte technische opleiding kan vinden die te combineren is met ijstrainingen op Thialf. Wel heb ik te maken met de kosten van in Heerenveen wonen en dingen die ik voor mijn sport nodig heb. Ik ben daarom erg blij met de leden van de Club van 100 die mijn ambities naar de Olympische Spelen van 2018 ondersteunen. Ik roep iedereen dan ook op om vooral met deze bedrijven zaken te doen. Ik nodige ook andere bedrijven van harte uit om toe te treden tot dit gezelschap en zo mijn Olympische droom helpen mogelijk te maken.

Invitationcup 2013 - day 2

Ik doe sinds kort een paar uur per week wat  vrijwilligerswerk als studiebegeleider in de Talentenacademie van het CTO. Verder steunen mijn opa en oma me af en toe en zijn mijn ouders veruit mijn grootste sponsors, maar ook dat heeft zijn grenzen. Daarom ben ik heel erg blij dat de Stichting Grote Broer me een steuntje in de rug geeft door mijn nieuwe Apex schoenen (zie bovenstaande foto) te sponsoren.

“Stichting Grote Broer is er voor kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking, kinderen met een bijzonder talent en voor kinderen met een bijzondere wens of droom. De hulp van Grote Broer kan financiële steun voor een individueel kind betreffen. Maar ook hulp voor een groep kinderen, zoals bijvoorbeeld een school voor gehandicapte kinderen. Grote Broer helpt tevens bij het organiseren van evenementen voor kinderen. Want ook dat kan voor een kind een belangrijke impuls zijn in het leven. “

Ik bedank de Stichting Grote Broer heel hartelijk voor deze bijdrage en daarmee voor hun steun aan mijn Olympische droom. Namens de Stichting mag ik ook andere jongeren oproepen die in de doelstelling van de Stichting vallen, om een beroep op deze Grote Broer te doen.

1 ping

  1. […] Ze kreeg een leuke cheque van Stichting Grote Broer, die mij kort geleden ook gesteund hebben bij de aanschaf van mijn nieuwe Apex custom […]

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.