Sportgala Steenwijkerland

Vanavond was het Sportgala van Steenwijkerland in De Meenthe. Het begon voor ons met een buffet waarvoor sportwethouder Peter van der Terp namens de gemeente alle sporters en hun ouders had uitgenodigd die in 2013 minimaal een podiumplaats op een NK hadden behaald. Anke en ik kregen beide de bloemen en een cheque voor onze gouden medailles op het NK van een goede week geleden.

Daarna was de sportverkiezing met weer een leuk programma. Opa en oma en pake en beppe waren er ook. Ik was genomineerd als Sportman 2013. Deze titel ging dit jaar echter naar hardloper Erik Driesen. Van harte! Ik vond het mooi weer genomineerd te zijn en kon het publiek weer vertellen hoe hard je moet trainen om bij de internationale shorttracktop te komen. Topsport is veel doen en zeker ook veel laten.

Een ander jaar misschien nieuwe kansen om Sportman van Steenwijkerland te worden en volgende maand alweer op het Sportgala van de Boom Pers in Meppel. Stemmen kan nog. Bedankt alvast voor iedereen die me helpt deze nominatie wel te verzilveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.