Sportgala

Gisteravond was het Sportgala 2012 van Steenwijkerland. Ik kon na de training precies op tijd komen voor een buffet dat sportwethouder Peter van der Terp altijd aanbiedt aan mensen die in het afgelopen jaar op een nationaal of internationaal kampioenschapspodium hebben gestaan. Bij dat etentje kregen Anke en ik ook de bloemen en een envelop voor onze medailles op het laatste NK.

Sportgala Steenwijkerland 2012

Felicitaties van de wethouder voor mijn zilveren NK medaille

Ik was samen met mountainbiker Christiaan Last en marathonschaatser Bart de Vries genomineerd voor de titel van Sportman 2012. De jury heeft Christiaan tot winnaar uitgeroepen. Toch was het mooi om er bij te zijn en ik heb op het podium goed kunnen vertellen wat er zo leuk is aan shorttrack en hoe hard wij trainen. Met Christiaan heb ik afgesproken dat we in de zomer een keer samen gaan mountainbiken.

Sportgala Steenwijkerland 2012

Interview op het podium.

Na afloop kon ik niet lang blijven omdat ik de volgende dag alweer om 7 uur op Thialf moest zijn. We zijn nu in voorbereiding op het WK junioren. Itzhak en ik hadden ons bij de trials al direct geplaatst. De KNSB heeft nu bekend gemaakt dat Dennis ook individueel mag starten en dat Dylan voor de relay mee gaat. We reden gisteren in de training met dit team al onder het Nederlands record. Het zou leuk zijn als we dat ook op het WK kunnen doen.

Volgende week is het Sportgala van de Boom pers in Meppel. Ook daar ben ik genomineerd voor Sportman. In Meppel hebben ze geen vakjury maar stemmen per SMS. Wie op mij wil stemmen, kan een SMS sturen naar 4422 met de tekst MPL GALA 03 (60 cent). Alvast bedankt voor jullie steun!
>> het stemmen is gesloten <<

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.