Sponsoring

De laatste tijd heb ik en mijn ouders zich erg bezig gehouden met mijn studie. Het is na een lange puzzel niet mogelijk gebleken een technische opleiding te vinden die te combineren is met shorttracken in Jong Oranje.

We gaan dus zoeken naar nieuwe oplossingen. Het komende jaar moet duidelijk gaan maken of het voor mij qua tijd en financieel haalbaar is de weg naar de Olympische Spelen van 2018 te combineren met studie. Ik heb geen inkomen en krijg geen studiefinanciering maar maak wel de kosten om in Heerenveen te wonen, mijn studie en ziektekostenverzekering te betalen en dergelijke. Sponsoren worden voor mij onmisbaar.

NK shorttrack dag 2

Daarom richt ik hierbij de Club van 100 op. Dat zijn mensen en bedrijven die mij en mijn sport een warm hart toe dragen en het mogelijk willen maken mijn ambities richting 2018 (sportief en met mijn studie) te realiseren.

Voor een bedrag van 100 euro per jaar (meer mag natuurlijk ook) krijgen leden van deze club (als zij dat willen) een banner met een link of een eenvoudige vermelding op een speciale pagina op mijn site. Ze krijgen het recht om alle nieuwsberichten op mijn site en foto’s die door mijn vader zijn gemaakt, voor promotie op de eigen website te plaatsen. Bedrijven kunnen deze sponsoring in ruil voor promotie als bedrijfskosten aftrekken van de belasting.

Met de steun van de Club van 100 probeer ik mijn sportieve ambities te verwezenlijken. Binnenkort ga ik een nieuwe rekening openen, speciaal voor dit doel. Wilt u mij ook steunen? Reageer dan alvast via shorttrack @ markprinsen . nl (maar dan zonder spaties)

1 ping

  1. […] Ik ben dan ook heel blij dat bovenstaande bedrijven mijn ambities actief ondersteunen en me helpen het mogelijk te maken met volle inzet door te gaan richting Pyongchang 2018. Ik wil ze daar nogmaals heel erg voor bedanken en hoop dat zich nog meer mensen en/of bedrijven bij deze Club van 100 willen aansluiten. Want ook financieel ligt er nog steeds een hele uitdaging. […]

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.