Seoul

Gister hoorde ik dat ik geselecteerd ben voor de Worldcup van 19-21 december in Seoul, Korea. Ik heb er nu al veel zin in en hoop op mooie races en resultaten. Daar zal ik in ieder geval alles aan doen.

De laatste paar dagen heb ik niet geschaatst. Ik had een ontsteking in mijn voet. Door rust en mijn voet dagelijks weken in Biotex werd het snel beter. Ik vind het wel jammer dat ik hierdoor de KNSBcup II in Groningen moest missen want ik mag altijd graag racen, maar het was even niet anders.

Ik heb wel veel op de racefiets getraind. Bij Lindenholz hadden ze een mooie partij Shimano Custom Fit schoenen ingekocht die ze voor een derde van de prijs konden aanbieden. Tot dusver fietste ik altijd op ATB schoenen (ook Custom Fit van een eerdere actie van Lindenholz) maar nu heb ik voor mijn nieuwe racefiets alvast echte raceschoenen gehaald en er meteen vast de goede pedalen bij gekocht. Dat fietst nu alweer een stukje lekkerder.

Mark St. Moritz

Mijn TREK 2.5 full Ultegra 3×10  (54 cm, 2012, zie hierboven) staat trouwens te koop. In zeer goede staat, Alpha aluminium met Carbon voorvork. Belangstellenden kunnen gerust even contact met me opnemen.

Mijn zus Anke die via AFS een jaar Higschool in Amerika doet, heeft zich trouwens al twee keer in de prijzen gereden. Het is leuk om in haar blogs te lezen hoe ze het naar haar zin heeft in Chicago en omstreken! En ik heb laatst bij de clubtraining van SCThialf Marieke geholpen met de pupillen. Dat was ook leuk om te doen. Verder probeer ik tussendoor steeds iets aan mijn studie Werktuigbouw te doen.

1 ping

  1. […] « Seoul […]

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.