Seizoenseinde

Mijn shorttrackseizoen zit er op. Komend weekend is het WK shortrrack in Ahoy. Ik was daar graag als deelnemer bij geweest maar helaas. Ik had er na het lekkere rijden in Dresden en Minsk nog goede hoop op, ook omdat ik in de trainingen daarna erg sterk reed, maar de selectiecommissie heeft helaas anders besloten. Voor mijn gevoel heeft alle pech op de Invitationcup het hele seizoen doorgewerkt. Ik heb te weinig Worldcups kunnen rijden om me goed te laten zien. Gelukkig gebeurt de kwalificatie in het Olympische jaar niet in een toernooi waar allemaal buitenlandse rijders de uitslagen beïnvloeden. Ik ga deze zomer weer hard trainen en wil de vorm en het goede gevoel van de laatste maanden mee nemen het nieuwe seizoen in.

Portret van een kooikerhondje

Nog voor de Worldcup van Minsk moesten wij afscheid nemen van onze hond Dukky. Een mooie, vriendelijke, vrolijke en lieve hond die last kreeg van zijn nieren. Hij werd steeds zieker en alle pogingen om hem beter te maken, hielpen niet.

Yerke

Een maand later loopt er weer een nieuw kooikerhondje in ons huis. Mijn ouders kunnen toch niet zonder hond en toen ze tegen Yerke aan liepen, waren ze verkocht. Een leuk hondje dat nog wel heel veel moet leren.

Ik heb vandaag mijn nieuwe kitesurf set geprobeerd. Het waaide flink en er stond een stevige golfslag op de Beulaker. Dat was wel even wennen maar het ging al met al best aardig goed.

 


Het is nu de tijd om even bij te komen van een shorttrackseizoen dat ik me voor aanvang iets anders had voorgesteld, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik er volgend jaar gewoon weer sta. Iedereen bedankt voor alle steun en support. Tot volgend seizoen!

Mark Wordcup Dresden

1 reactie

    • Fenny op 9 maart 2017 om 19:36
    • Reageer

    Goede trainingsfennyzomer draaien en volgend seizoen nieuwe kansen en mogelijkheden!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.