Santiago de Compostella

De afgelopen weken hebben we met de nationale shorttrackselectie in de Pyreneeën getraind. We fietsten in tien dagen ongeveer 1500 km. met ca. 25.000 hoogtemeters van Girona naar Santiago de Compostella. Het was een mooie tocht en een goede training. Op mijn STRAVA is een groot deel van deze kilometers te vinden maar er waren ook ritten waarop Strava de hik had. Ik ga nog proberen of ik die ritten van een teamgenoot kan importeren.

wpid-img-20140914-wa0001.jpg

We waren net aan deze tocht begonnen toen mijn ouders me belden dat in Texas “Granny” was overleden. Dat was de gastmoeder van mijn moeder toen zij als uitwisselingsstudent in Amerika was, net zoals Anke dat nu is. Ik ben een paar keer bij Granny en de familie op bezoek geweest want het was gewoon familie. Mijn ouders zijn dan ook meteen naar Texas gevlogen en hebben ook namens Anke en mij Granny de laatste eer bewezen. Rust zacht lieve Granny en bedankt voor alles wat je voor ons hebt betekend!

Nadat we in Santiago de Compostella waren aangekomen, zijn we met ons team terug gevlogen naar Nederland. Er zou een bus staan maar die was er niet. Toen zou die komen maar kwam die niet. Dus hebben we met z’n allen de trein gepakt. Mijn ouders waren net weer terug uit Texas en hebben me op het station van Steenwijk opgehaald. Gister zijn we nog even naar de verjaardag van tante Ingrid in Franeker geweest en toen ben ik op de terugweg in Oranjewoud uitgestapt. Vandaag zijn de ijstrainingen weer begonnen.

We hebben als team Nederland nu ook een eigen Facebook pagina. Dus like ons op https://www.facebook.com/shorttrackNL

 

1 ping

  1. […] van de kist. Het was ook apart op een paar 100 kilometer langs Anke te vliegen. En dat terwijl Mark op dat moment in Spanje fietste. We hebben onze belevenissen van een hectische week opgeschreven in dit […]

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.