Oefeninterland

Zaterdag hadden we een oefeninterland met Duitsland, in Dresden. We zijn vrijdag vertrokken, hebben zaterdag gereden en zondag kwamen we weer thuis. Ik kan tevreden zijn met mijn optreden in Dresden. Ik reed lekker en heb ook een mooi nieuw PR gereden op de 500 meter: 42:738.

130822_568b

Donderdag waren mijn pake en beppe 50 jaar getrouwd. Ze hadden een gezellig feestje en daar hebben we deze foto gemaakt met mijn ouders en mijn zusje Anke.

De terugweg was een erg lange reis met veel file. Ook moest de buschauffeur elke twee uur een verplichte pauze nemen, dus dat schoot niet echt op. Op een parkeerplaats tussen Havelte en Steenwijk hebben mijn ouder me opgepikt zodat ik thuis snel kon eten en met mijn studieopdracht verder. In mijn nieuwe huis in Heerenveen heb ik nog geen internet. Vannacht om een uur of half twee kon ik de opdracht mailen en toen ben ik snel op bed gegaan.

Vandaag pakken we de draad weer op. Volgend weekend is de Invitationcup. Ik hoop dat ik de goede lijn van de oefentrials en de oefeninterland daar door kan trekken. De Invitationcup is een mooie internationale wedstrijd op Thialf dus kom gerust kijken allemaal!

1 reactie

4 pings

    • loek westerbeek op 14 september 2013 om 01:41

    Hallo Mark, leuk om je webside te zien. Ik had net het langebaanschaatsen zitten bekijken en kwam op een of andere manier op je webside terecht. Veel succes en groeten aan je vader Hank en moeder Aafke en je opa Ko en oma Henny Prinsen!
    Van Loek Westerbeek uit Velp bij Grave (N.B.)

  1. […] « Oefeninterland […]

  2. […] « Oefeninterland […]

  3. […] tijdens de Invitationcup niet goed zichtbaar in de eindklassering, maar hij rijdt daarna wel een sterke oefeninterland in Dresden, wint een oefenwedstrijd op Thialf, een KNSB-cup en een Starclass. Anke lijkt het […]

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.