NK Massstart

De laatste weken hebben we lekker getraind. We zijn ook nog een paar dagen naar de Ardennen wezen mountainbiken. We hebben avontuurlijke routes gefietst en ik was blij dat ik mijn overschoenen aan had. Ondertussen had ik ook gehoord dat ik samen met Sjinkie het NK Massstart mocht rijden.

Avontuurlijke route in de Ardennen. #shorttracknl #mtb #650b #arntwheelworks #getdirty

A post shared by Mark Prinsen (@mark.prinsen) on

Daarna kwam de kerst. Ik heb  gegeten met de familie van Freya en die van mijn vader en verder hebben we gewoon door getraind. Op weg naar het NK shorttrack van 2 en 3 januari in Amsterdam.

Vandaag was dan de NK massstart. Best bijzonder in een vol Thialf te rijden. Ik begon wat rustig achterin en er sprong meteen een groepje van zes rijders weg. Ik zag toen Arjen van der Kieft versnellen en ging mee, en toen reden we ineens met zijn tweetjes in de achtervolging.

NK afstanden

Ik reed wel lekker en we werkten goed samen. Toch was het net iets te lang toen het peloton ook op stoom kwam. Na een ronde of 9 met zijn tweetjes in de achtervolging werden we bijgehaald en finishte ik in de achterhoede.

Maar het was een leuke race en hij past wel in mijn voorbereiding op het NK.Daar gaat nu de focus op. Ik voel me sterk dus heb er zin in!

 

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.