Nieuw seizoen start

Na een oefenwedstrijd van een paar weken geleden, gaat het seizoen nu echt beginnen. Morgen hebben we timetrials en dan aankomend weekend de International Invitationcup op Thialf. Kom gerust kijken allemaal want de toegang is gratis en het beloven weer mooie races te worden. Verschillende landen verdelen na dit weekend de Worldcuptickets en ik zal er alles aan doen om er één in de wacht proberen te slepen.

IIC-2014

Verder ben ik op dit moment bezig om samen met Lindenholz uit Rouveen een mooie nieuwe racefiets samen te stellen. Dit betekent dat mijn Trek 2,5 full Ultegra model 2012 54 cm. op dit moment te koop staat. Het is een fiets van Alpha aluminium met een carbon voorvork. Hij staat op de foto in mijn vorige blog maar komt met de originele Bontrager wielen. De Mavic Ksyrium wielen waren van mijn vader en gaan nu op de fiets van mijn moeder. Zij gaan in juni weer naar Alpe d’Huzes en hun team is te steunen via de veilingen op www.climb4hope.nl. Mijn fiets staat nu op Marktplaats dus zegt het voort!

Daarnaast ben ik dus inmiddels met mijn opleiding Werktuigbouwkunde begonnen. Af en toe lukt het me om een paar lessen te bezoeken en ik heb de eerste goede cijfers al binnen. Ik hoop dat dit seizoen vooral sportief maar ook met school een succesvol seizoen wordt en ga weer proberen om via mijn website verslag te doen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.