Massstart Leeuwarden

Gisteravond was er een massstart wedstrijd in Leeuwarden. Ik vind het leuk om te doen en het is een mooie training dus verscheen ik aan de start in groep B. Er werd meteen al erg hard gereden want er zaten een paar grote namen in het peloton. Ik had met Jeroen afgesproken dat ik wat energie zou bewaren voor het einde en me in de finale niet zou laten verrassen. Dat pakte wel aardig uit.

Mark massstart Leeuwarden

Ik kon goed meekomen en aan het eind nog wat naar voren rijden maar er waren al een paar man vooruit. Ik denk dat ik nog net in de top 10 gefinished ben dus daar kan ik zeker in dit veld wel tevreden mee zijn.

Omdat ik in aanloop naar deze wedstrijdavond overdag niet heb getraind, heb ik ook mooi weer iets aan school kunnen doen. Ondertussen heb ik ook met Kip afgesproken dat hij een paar nieuwe custom shorttrackschoenen voor me gaat maken. Mijn topsportcarrière mag namelijk niet van één paar schoenen afhangen. Vandaag gaan we weer gewoon shorttracken. Dat ging begin deze week weer aardig lekker dus we gaan nu bouwen naar de Invitationcup.

1 reactie

1 ping

    • Hank op 1 oktober 2015 om 16:48

    Je was 9e. Netjes!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.