KNSBcup4 – Sportgala

Gisteren was de vierde KNSBcup. Het was in de Silverdome in Zoetermeer en we reden de 500 meter. Anke reed ook in het middagprogramma dus we konden samen in de auto heen.

PC096516

Heat 500. Foto door Tineke Groeneveld. Ik maak de actie van 3 naar 2.

Het ijs was niet erg goed maar ik reed wel aardig lekker. In de heat lag ik samen met Adwin voorop, maar hij viel door een misslag op het rechte eind dus won ik die rit. in de halve finale moest ik vanaf startpositie vier naar voren toe en ook dat lukte, dus stond ik in de A-finale van de A-divisie.

In de B-finale was er een nare valpartij waarbij Sidney door de EHBO van het ijs werd gehaald. Dat was geen fijn gezicht en niemand had meer echt zin om vol de strijd aan te gaan. In onze finale waren de startposities ook de posities op de finish.

Ik heb op Facebook gelezen dat Sidney de arm uit de kom heeft gehad en een snee. Ik wens hem beterschap en hoop dat hij er op het NK weer bij is!

Vorige week had ik een uitnodiging gekregen voor het sportgala in Meppel. Ik zag nu ook dat ik weer genomineerd was voor Sportman van het jaar. Zodra je kunt stemmen dan maak ik een linkje op deze site en dan hopen dat ik een beetje kans maak!

Hieronder de ritten van de KSNBcup in Zoetermeer:

Heat:

Semifinal:

A-final:

Relay:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.