Fietsen en marathonploeg

De laatste weken heb ik een paar wielerwedstrijden bij de amateurs gereden. Bij de Omloop in het land van Kleine Hein werd ik 7e. Ik had me vergist bij de aankomst, en ging vol de eindsprint aan na de laatste bocht naar rechts. Maar toen kwam er ineens een bocht naar links en daarna kwam pas die laatste bocht. Weer wat geleerd: de finish goed verkennen, en verder een mooie koers.

Mark Koningsronde Beilen (3e)

Vorige week was de Ronde van Breezand. Dat werd na een spannende eindsprint mijn eerste overwinning bij de amateurs. En vandaag reed ik de Koningsronde van Beilen. Een wedstrijd waarin ook Elite renners en profs mee reden. Twee rijders wisten al vrij vroeg in de wedstrijd te ontsnappen en heel knap weg te blijven. Ik won de sprint van het peloton. Ook weer een mooie koers.

Zie voor fietsen ook deze pagina op mijn site.

Ondertussen ben ik in gesprek geweest over een marathonploeg voor op de langebaan. Een mooie aanbieding moest ik helaas afzeggen omdat deze minder goed te combineren was met mijn studie en bijbehorend inkomen. Het aanbod van een andere, nieuw op te richten ploeg paste beter bij mij. Ik kan hier verder nog geen mededelingen over doen want ik wil de sponsor graag de kans geven om zelf met het nieuws te komen. Maar ik kan wel melden dat het een mooie ploeg wordt en dat ik veel zin heb ik komende winter!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.