Elfstedenhal

Sinds mijn vorige blog hebben we een trainingskamp in Inzell gehad. Daar hebben we veel geschaatst en wat gefietst maar ik heb er niet aan toe gekomen daar een blog over te schrijven.

Mark shorttracktraining

Sinds kort trainen we nu op het zomerijs in de mooie nieuwe Elfstedenhal in Leeuwarden. Een hele mooie hal en het schaatsen gaat ook lekker. Ik heb wat met messen geëxperimenteerd en rijd nu toch weer op mijn vertrouwde ijzers. Vorig weekend kwamen mijn ouders ook kijken en natuurlijk had mijn vader zijn camera mee dus heb ik ook weer mooie foto’s. 
Mark shorttracktraining

Hij was er een avond eerder ook, toen Freya en ik in Oudelamer de wielerronde Tour de Lamer reden. Dus daar ook een paar mooie foto’s van. Freya won de race. Ik verdiende nog een paar premies met de doorkomsten maar in de eindsprint moest ik remmen en bijsturen omdat er achtergebleven dames reden en dat maak je in de laatste 100 meter niet meer goed. Maar het was een leuke ronde en mooie training.

Ronde van Lamer

Binnenkort gaan we naar Bormio voor een trainingskamp en zo komt de winter weer langzaam dichterbij. Tussendoor probeer ik ook aan mijn studie werktuigbouw te werken maar de eerste week van school mis ik door Bormio. Dus dat wordt weer inhalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.