Club van 100

Vanwege mijn sport moet ik het doen zonder studiefinanciering. Wel moet ik mijn huisvesting in Heerenveen, studie en sport betalen. De ambitie de Olympische Spelen van 2018 te halen is alleen mogelijk dankzij steun van onderstaande sponsoren. Zie ook mijn blog.  Ook sponsor worden? Neem dan contact op via shorttrack @ markprinsen.nl

De volgende bedrijven wil ik u graag bijzonder aanbevelen:

(klik op de logo’s om hun site te bezoeken)

meubeluniek  MeubelUniek in Meppel is er voor alle houtrestauraties en verzorgt ook cursussen houtbewerking. In de winkel alle gereedschappen en producten voor als je van hout houdt.
Hank Prinsen communicatie Met ruime ervaring in de profit en non profit sector ondersteunt Hank Prinsen bedrijven en organisaties met communicatie die richting geeft en verbindt.
Prinsen Giethoorn Hét adres in Giethoorn. Tankstation voor weg- en waterverkeer, flessengas, fietsverhuur en een ruim gesorteerde winkel inclusief drogisterij.
  Kruider woninginrichting Steenwijk. Tapijten, parketvloeren, pvc, marmoleum, gordijnen en zonweringen. Zodat u zich thuis voelt.
 Toyota van der Linde Steenwijk Autobedrijf van der Linde. Toyotadealer voor Steenwijk en verre omstreken. De nieuwste modellen, occasions, reparatie en onderhoud van alle merken. Service en kwaliteit staan bij ons voorop!
 Boatlandlogo Boatland, tussen Meppel en Wanneperveen is dealer van verschillende topmerken sportboten, sloepen en outboards. Verkoop nieuw en gebruikt, onderhoud, reparatie en verwarmde winterstalling.. Trailers en vele watersportartikelen. Hét watersportbedrijf van de regio en ver daarbuiten.
  • De club van 100. Giro 670297135 t.n.v. M.K. Prinsen, Wanneperveen