Bormio en Dresden

De afgelopen weken hebben we hard getraind. Op het zomerijs van Leeuwarden begon ik wel te merken dat ik vermoeid raakte en het minder lekker begon te lopen. Ik was dan ook blij dat we tussendoor iets anders gingen doen: fietsen in Bormio.

IMG_20150906_161537

 

Dat fietsen ging lekker. We hadden goed weer en deden mooie tochten. Pittige ook, maar het ging wel lekker. Ik herstelde van mijn vermoeidheid van het zomerijs en genoot van de mooie bergwereld. De pittigste rit was Bormio – Mortirtolo – Gavia. Een epic ride van 115 kilometers en ruim 3100 hoogtemeters. Mijn Polar horloge gaf aan dat ik die dag 602% van de dagelijkse inspanning voor een topsporter had gedaan!

IMG_20150908_162534

Na Bormio waren we even thuis en afgelopen weekend hadden we een trainingswedstrijd met Duitsland en Engeland in Dresden. Ik reed wel lekker maar in de races kwam het er nog niet altijd helemaal zo uit als bedoeld. Een val en een Penalty waren niet bevorderlijk voor de eindklassering die ik voor ogen had maar het is niet voor niets een oefenwedstrijd. Ik was blij dat ik weer lekkerder reed dan de laatste week in Leeuwarden en ga nu de puntjes op de i zetten voor de Invitationcup in Dordrecht waar straks de Worldcup tickets verdeeld worden. De KNSB wedstrijd van zondag in Dordrecht wordt nu eerst het volgende oefenmoment.

Ondertussen pak ik wat van school mee en zo gaan we langzaamaan het nieuwe seizoen in. Ik hoop er weer een mooi seizoen van te maken.

1 reactie

1 ping

    • Ingrid op 24 september 2015 om 18:22

    We duimen voor jou en je team op een mooi een succesvol seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.