Bollentocht

Zaterdag hebben we vanuit Alphen aan den Rijn de Duin- en Bollentocht gereden. Mamma en Anke hebben de 70 kilometer gefietst en mijn vader en ik de 120 kilometer. Het eerste stukje zijn we samen gefietst. Het was een mooie tocht door een mooi stukje Nederland. Door de bollenvelden was leuk en het was ook mooi om een keer door de duinen te fietsen.

wpid-20140412_121013.jpg

De route was helaas niet overal goed aangegeven. We zijn dus ook een paar keer verkeerd gefietst en kwamen op 129 kilometer uit. Het laatste deel gingen we wat langzamer omdat m’n vader het wat moeilijk begon te krijgen, maar dat geeft niet. Voor hem was het een mooie training en ik zit toch in mijn rustweken. Vorige week heb ik 120 kilometer op de Veluwe gefietst, nu deze tocht en zo hou ik het een klein beetje bij voor ik in mei onder Jeroen Otter weer vol in training ga voor het nieuwe seizoen.

1 ping

  1. […] gefietst maar ook een stuk afgesneden. Zo kwamen we toch precies op 70,4 kilometer uit. Pappa en Mark hebben de 120 kilometer gefietst. Zij zijn ook een paar keer verkeerd gereden en zijn op 129 […]

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.